Синоніми до слова Віруючі

Синоніми до слова Віруючі

Приклади використання слова Віруючі

Віруючі не бачать у цьому нічого дивного: вони свідомі, що пережили короткочасний проблиск безміру світла, первісним джерелом якого є Бог.

Але не всі Щирі Віруючі володіють тим же психологічним типом, як ліваки.

Сидячи на стріхах з несвяченими пасками серед потопленої худоби, віруючі, очевидно, хотіли, щоб бог був трохи більш уважним до створеного ним світу.

У всьому-бо творінні є тільки добрі й лихі, віруючі й невіруючі, темрява і світло, ті, що за Бога, і ті, хто проти Бога кумується з Веліалом !

Та все це чистісіньке перекручення, бо насправді там сказано: «Всі істинно віруючі хай розбивають яйця з того кінця, з якого зручніше».

Тільки окремі з нас, віруючі, чіпляються за той досвід, що його тисячі років тому набули для них інші.

І віруючі й атеїсти устійнили на основі мо дерних аналізів (дослідів), що йоги при до по мозі молитовних медитацій можуть реµу лю вати працю свого серця, своїх легень і мозку.

Чи, може, то остров’яни — тубільці, задобрюючи своїх богів, повісили на гілки паперові стрічки, як віруючі в Японії вішають на деревах перед синтоїстським святилищем так зване гохей ?"

Полегши важкість і стиш гоніння люту бурю, щоб у мирі й тиші глибокій перебували віруючі в Тебе, Владико".

У монастирі за порадами саме до таких досвідчених ченців — старців, вірячи в їхні пророчі та цілительські здібності, приїздили князі, царі, письменники, паломники й віруючі, які шукали підтримки та бажали навчитися християнського благочестя.