Синоніми до слова Затяжкий для кого

Синоніми до слова Затяжкий для кого

Приклади використання слова Затяжкий для кого

Гурти челяді з лопатами, кирками і заступами сновигали за грубими дерев’яними щитами, якими було захищено входи до тунелів, вивозили тачками землю, носили до підкопів дошки та коли для укріплення стелі.

Зрозуміло, що, в кого нема виделки, той їсть руками.

Коли б тільки схотіла я, все забув би ти для мене на світі !. ."

Мені дуже хочеться відповісти йому, що час — важливий фактор для векселя, який він має підписати, однак я вирішую, що краще мовчки випити свою чарку.

І для деяких античних авторів скіфи-кравенці - найсправедливіший та найправедніший народ.

Там, над річкою, десь аж під садами, я справді знайшов такий шиночок, тихий, як капличка, наче створений для бешкету.

Розробка присудка у таблицях будь-якого виду може бути простою — у вигляді переліку правових показників — або комбінованою, коли правові ознаки для характеристики підмета подаються в комбінації.

Всіх цих чужоземців можна було розглядати як супутників цивілізації, але зневажливе ставлення до них Дідро, ймовірно, свідчило про зародження недовіри до просвітницької цивілізаційної програми для Східної Європи.

Слідчий суддя, враховуючи обсяг, складність матеріалів та умов доступу до них, встановлює конкретний строк для ознайомлення з матеріалами провадження.

Для цієї акції стягнув він не тільки реґулярні відділи НКВД, але й колишні партизанські відділи, які оперували в цьому терені за німецької окупації та які населення прозвало «червоною мітлою».