Синоніми до слова Людина яка займається рекетом

Синоніми до слова Людина яка займається рекетом

Приклади використання слова Людина яка займається рекетом

Анна повела гостю у дитячу кімнату, яка теж вражала розкішним обладнанням, але Доллі помітила, що Анна не часто буває в цій кімнаті, вона не знала, де іграшки, навіть скільки зубів у її маленької дочки.

І вся принадність у тому, що ми не знаємо, яка саме.

— і перед ними знову горить, вічно горить і вічно горітиме, той тріумфальний крик душі, воскреслої з мертвих: Яка краса відродження країни ! !

Завданням першого є пошук відповіді на питання «що відбувається ?» та пояснення ситуації, яка склалася в економіці; він служить базою для наукового прогнозування.

— Торік ми зробили серйозну помилку, яка призвела до того, що журнал засудили за наклеп.

Проте щось — чи то кличка Нечупара, чи те, що його вщипнули за ніс, чи й те, й інше разом — звільнило залишки тієї люті, яка була наганяла жах на Семових колег, коли він сорок років тому працював лісорубом на канадському березі річки Мерімачі.

Що ж тут незрозумілого? здивувалася вона і, на моє щастя, продовжила говорити: Людина, власне, як і все живе, народжена задля того, аби перебувати в русі, якщо не фізичному, то духовному напевно.

Державна облігація у вигляді електронного запису вважається придбаною з моменту реєстрації її набувача, яка проводиться у порядку, визначеному Національним банком України.

Це значить, що — після Бога — рідний край найвища цінність, яка стоїть понад все, навіть життя людини.