Синоніми до слова Мати уявлення про

Синоніми до слова Мати уявлення про

Приклади використання слова Мати уявлення про

І перш ніж Великий Джим встиг щось відповісти, припустив : — Про лабораторію?

Почувши про таку напасть, жінки сплеснули руками, Микита ж, заступивши двері хати, почав доводити хорунжому, що це двір козака, по закону ж козаки вільні від перемешканя по їхніх хатах польського війська.

В листі до дядька я жодним словом прохопився про своїх дружків.

Але щоб творчо мислити, необхідно мати певний початковий запас знань і постійно їх поповнювати.

Дослідження американського експерта з газових камер Фреда Лейхтера про можливість масових вбивств в Освенцімі і Майданеці, з хімічним аналізом, проведений у приміщеннях, які начебто були газовими камерами, вразили найбільш.

У всякому разі, колоністи домовилися ніколи не випитувати в нього тієї таємниці й поводитися з ним, ніби вони ні про що й не підозрювали.

От тільки виникало питання, чи не була ця історія відома йому наперед, адже він міг почути про неї зразу після приїзду в Торре, під час першого, професійного ознайомлення з містечком …

На стукіт збіглися цікаві, хвилини зо дві розмахували руками і переповідали хлопцям про надзвичайну подію біля дверей депутатської приймальні: Володимир Гнатович не з’являвся, натомість якийсь дядько … — Лисий … Круглий живіт … — Макс їм.

Вона говорила про повість водночас як літературознавець, як небога письменника, яка добре володіла біографічними та іншими фактами, і нарешті, вона говорила про це з надзвичайно великою, суто людською зацікавленістю.

Його хата прослухалась і контролювалась наскрізь — про це всі знали.