Синоніми до слова Міняти по черзі

Синоніми до слова Міняти по черзі

Приклади використання слова Міняти по черзі

Джекі, тримаючись насторожі, ногою по черзі розчахнула навстіж обоє зачинених дверей.

Що він там написав, Збишко не знав, бо не вмів читати, але зараз сказав прибити виклик на воротях, а над ними почепити щит, якого турчини стерегли по черзі.

У нього не лишилося дрібних грошей, і він пішов міняти їх у розташований біля молу готель, щоб потім на власний розсуд розрахуватися з ґондольєром.

Їх допитали по черзі, і ніхто з них не міг нічого сказати путнього, хоч наговорили вони, особливо жінки, вельми багато й дуже обурювалися, що заборонили входити в їхні кімнати.

Мандрівники походили берегом однієї з лагун, викупались по черзі у теплій і прозорій воді.

І уявляли, який-то буде сюрприз для всього «Бережка», як реготатиме Спиридон Спиридонович, його дружина, дочка … Як усі по черзі мірятимуть «сапоги» і бігатимуть у них, спотикаючись і падаючи …

Професор сказав своє «славно» і велів відпустити Івана, але цю кімнату залишити за ним, навіть білизну не міняти, бо через дві години він знову буде тут.

Клянусь тими, що посилаються по черзі й мчать швидко; клянусь тими, що показують ясно, розрізняють вірно, передають настановлення, і прощення, і погрозу.

Про гіпотези, які ми по черзі перевіряли, там майже нічого не сказано.

І москвини, рятуючи царя від наврочення, на Красній площі відрубали голову боярині Марії, а потім (як пише Карамзін) по черзі повідрубували голови й п’ятьом її синам.