Синоніми до слова Не давати згоди

Синоніми до слова Не давати згоди

Приклади використання слова Не давати згоди

Семен на мить завагався, але простягнуту до згоди руку прийняв.

Через систематичну недооцінку витрат облік прибутків на основі первинної вартості може давати неправильне уявлення про рентабельність відповідних виробничих процесів.

Вчора у Вер" єрі в нього, мабуть, попросили три дні відстрочки, щоб подумати, а сьогодні цей негідник тікає в гори, щоб не давати мені відповіді.

Заручини справимо зараз , — с сяючим обличчям відповіла добра княгиня , — але покладин без батьківської згоди Юранда із Спихова я не допущу.

Залучення інвалідів до надурочних робіт та робіт у нічний час без їх згоди не допускається.

Але його батько — ватажок мафії, якому доводиться вбивати лихих людей, інколи давати хабара високим урядовцям, і на цій роботі його самого подірявили кулями як решето.

Хто саме — ніколи так і не з’ясувалося, навіть щодо статі крикуна не дійшли згоди, хоча більшість гадали, що голос був жіночий, а Розі пізніше казатиме Енсону, що вона майже певна, що то була Лісса Джеймісон.

Добре було б на березі річки: тоді літаки сідали б на воду … — Я також думаю про це , — кивнула на знак згоди Молодінова.

Що означала ця назва і звідки вона походила, про це були різні думки і дотепер ще нема про це згоди між вченими дослідниками.