Синоніми до слова Не давати ходу

Синоніми до слова Не давати ходу

Приклади використання слова Не давати ходу

Питання їхнього несподіваного полонення та швидкого переміщення на південь США до дітей вони поки що не обговорювали: спочатку треба було придивитися до ходу справ.

Там він блукав на десяти десятих ходу гвинта, в п’ятнадцяти метрах над дном, із засвіченим ліхтарем на шоломі і прислухався до металошукача, даремно шукаючи його сигналів.

Коли про це довідалися інші прибиральниці, вони, як по команді, подали заяви про те саме, і треба було вирішити, чи давати десятьом старим жінкам гроші, чи ні?

Знаючи, що всякі жалі надаремні і що чутливість тільки робить людину ще нещаснішою, місіс Ребека мудро вирішила не давати волі своєму смуткові і витримала розлуку з чоловіком по-спартанському спокійно.

— На ходу вона глянула на годинник і крикнула : — Десята година !

В підливі тій плавали цілі гарні червоні овочі, начинювані начинкою, так смачно приладженою, що хто її засмакував, то й м’яса відрікався, а ще тої червоної підливи казав собі давати.

Рівень смертності курчат у перші два тижні життя високий, проте приватна фірма не бажала давати гарантій.

Він дивився на легку ходу чоловіка поперед себе і вперше в житті подумав, що сам ходить не так, як інші.

— Ай справді, братця , — скрикнув Васюта , — не можна ж давати їм собі на шию сідати !

По ходу здійснення проекту його план може піддаватися постійному коригуванню з урахуванням виникнення непередбачених обставин і реагування на них.