Синоніми до слова У незнане місце

Синоніми до слова У незнане місце

Приклади використання слова У незнане місце

Ну, а коли вона одяг мій узяла, тут мені вже не до сну було, а вона знову тихо так, видно, босоніж, увійшла і все на місце склала.

Зправа гарне архієрейське місце, зліва проповідниця зі сходами.

— спитав Крейслер, глянувши на те місце над малим вівтарем, де він сам разом з абатом вішав картину, про яку ласкавий читач, мабуть, іще пам’ята є.

І думка Андрійові працює швидко й стукотливо, як колеса запізнілого поїзду, що йому конче треба дістатися на місце призначення в точно визначений час.

Минулого року в Сошальського працювало троє робітників — Іваіі, Га врило і Денис; вони говорили між собою, що збираються ві дійти на інше місце, бо Сошальський їх грішми ображає, і кликали з собою Кушканя, та тільки він з ними не пішов.

Келлах повернувся на своє місце за столом і коротко розповів про Відьомську Іскру Еирін і про зроблену наи — старшими сестрами пропозицію.

— З' їдемо вниз , — сказав він, вертаючись на місце водія.

Тоніо Креґерові подумалося, що це не місце ні для літератури, ні для народу.

Раптом удар через піврозбитий паркан чимось по голові - це ударив хтось рідний і страшно закляв знайомим голосом — очі засліпила кров, багато калиново-червоної, пінистої крові на одежі, на руках, якими затуляв місце удару …