Синоніми до слова Хто усвідомлює що

Синоніми до слова Хто усвідомлює що

Приклади використання слова Хто усвідомлює що

І хто мене тим іменем кляне, Хто гірко ним зневажує мене, Той сам не гідний власного імення !

Обидва молоді мормони відразу зрозуміли, хто замірявся на їхнє життя, і не раз влаштовували походи в гори, сподіваючись упіймати чи вбити свого ворога, але щоразу даремно.

Хто хоче врятуватися, хай краще швидше виїздить, бо завтра відкриють греблі, і як тоді втікати, коли вся Бельгія буде під водою?

Ну, а скажи, пане, чи багато хто з вас чинить так, як заповідав Бог?

Якщо настане день, коли Серсея прошепоче: «Убий мені отого чоловічка», Ілин Пейн зітне мою макітру за один миг ока, і хто сумуватиме тоді за бідним Варисом?

Здається, я тисячоліття займаюсь цим і знаю все, крім одного: Хто я? ! !

Жінки зверескнули, можливо, для годиться, проте його прихід усе ж таки збив утому з розпашілих облич і свято завернуло на друге коло: яким настроєм зустрічаєш Рік Новий, таким його й матимеш … Хто ж про те не відає? !

Між іншим, горобці розказали, що по Києву вже ходить легенда про таємничого сірого месника, який літає вночі по місту, випускає з кліток птахів і карає тих, хто погано ставиться до живої природи — боляче дзьобає їх у ніс і щипає за вухо.

Хто од зробив, що в цій шкутильгаючій постаті, під цим стареньким палвтомі, підперезаним ременем, захована така хвилююча, безкрая насолода, таке неймовірне щастя її.