Синоніми до слова Час від часу

Синоніми до слова Час від часу

Приклади використання слова Час від часу

— Абстрактний факт із теоретичної фізики: неможливо рухатись із швидкістю, більшою від швидкості світла в пустоті … Тепер цей факт повертається до нас своєю драматичною стороною".

Він не був за межами Зимосічі від свого падіння, та виїхати збирався гідно, як справжній лицар.

Хоч як відганяв прикрі думки, однак сумнівався, чи не відступляться від нього постійні пацієнти.

Легені розриваються, кров стукає в скронях, а ліки, добрі людські ліки, запропоновані від щирого серця, не допомагають та й не можуть допомогти.

Крокував він вільно, мов звичайна людина, і нічим не виказував незграбності, яку ми огульно приписуємо всьому, що більше й важче від нас.

— сказав один, без бороди, на відміну від решти , — але Дмитро помітив, що це не тому, що він ретельно голиться кожен ранок, а просто вона в нього не росла.

Від вина, смаженого на решітці дикого м’яса і палких мрій про поповнення колекції лорд геть розманіжився і буркітливо дозволив вашому агентові не називати його, за прикладом дворецького та інших слуг, «ваша лордська милість», а просто «сер».

Минуло чимало часу, поки крамарка понаписувала ціни всіх закуплених продуктів на кількох паперових кульках.

Явище, що виникає й існує незалежно від держави, має загальносоціальну природу, є загальносоціальним феноменом.

Під час оборони маленької фортеції Цефори у Палестині гриф Жан-Філіп сміливо нападав на каравани сарацинів, лякав їх раптовими атаками з неба й, навіть, роздер обличчя одному з ворожих керівників — емірові Мелікару.