Синоніми до слова Як мак процвітати

Синоніми до слова Як мак процвітати

Приклади використання слова Як мак процвітати

Дивлячись на нього з вікна, Мак-Ічерн проймався чистим, безособовим обуренням.

Якось йому вішало почути її міркування про музику, мистецтво та літературу — речі, в яких сам Мак анічогісінько не розумів , — і він був безмежно вражений її розумом і освітою.

Мій інший улюблений приклад зі звітів Інституту Мак-Кінзі японська харчова промисловість.

Найпоширенішими були капуста, ріпа, цибуля, часник, мак, гарбузи, дині.

Але веселий усміх ховався в його очах, він з задоволенням дивився, як швидко і спритно Мак видерся на дерево і визволив з гілля ракетку.

Отож, на мікрорівні маємо та ку ж без ко нечність, як і на мак ро, де не піддається уяв лен ню будь-який кінець Всесвіту, бо завж ди мож на прос тяг ну ти ру ку ще хо ча б на один на, но метр далі.

Василько м’яв мак і все поглядав то на двох сестричок, що гралися з котом, то на батька, що сидів на полу, схиливши голову.

А що тільки він виробляв, ходячи по базару й збираючи секретно бублики, паляниці, яйця, мак тощо !

Мод було приємно, що Мак завбачливо допоміг їй підвестися, і вона, весело всміхаючись, на вигляд щаслива й задоволена, вийшла з ложі.

МАК взаємодіє з Державним департаментом авіаційного транспорту Міністерства транспорту України в галузі нормування льотної придатності і процедур сертифікації авіаційної техніки відповідно до делегованих МАК функцій та міждержавних угод між ними.