Синоніми до слова І всі від рішучий

Синоніми до слова І всі від рішучий

Приклади використання слова І всі від рішучий

Залежно від варіанта системи апаратна частина являє собою сервер, до складу якого входить або спеціалізована багатоканальна плата, або голосовий модем (в одноканальному випадку).

Всі, звичайно ж, хотіли почути цілу історію від початку.

Він уже не зміг піднятися, щоб побачити, як їх донька на святі початку жертвоприношення несе світильник з оливою, світло від якого була таке сильне, що люди в околицях міста при цих світильниках могли збирати зерно.

Часом від усього цього голова в мене ішла обертом, і я злостився на Кольку за дурні питання і за те, що морочу й собі усім цим голову.

І ти віддаляєшся від люка і тулишся до вогкої стіни коридору, бо ледве стоїш на ногах і чути не можеш цього крику, а від смороду забило тобі дух, і ти ледь не плачеш, бо таки шкода тобі старого скурвого сина.

Л. Бриллюен відкрив закон залежності ступеня збурення об" єкта від кількості одержаної від нього інформації.

Трояненко бачив, що їхні товариські стосунки Ксенька намагається раз-у-раз обертати на інтимні, а серце йому було далеке від цього і тому йому стало не по собі.

Останні за часом чотири пари найбільш помітні: дві пари ведуть від паркана до ґанку і назад.

— Цей Наполеон трохи брутальний, як і всі військові !

Сміючись від шкодливого задоволення — приємно й дивно було не спускатися до підземного переходу , — Іра згори перетнула проспект Маркса, застиглий в помаранчевому світлі ліхтарів.