Синоніми до слова Чинити славу кому

Синоніми до слова Чинити славу кому

Приклади використання слова Чинити славу кому

І сяка, і така, і через се, і через те він її узяв: нав’язалася на нього, треба було покрити гріх … А ви, Семене Івановичу, грамотні, знаєте, усе знаєте, як важко чоловікові терпіти і переносити худу славу безпричинно.

Ось так і хитається людина, мов на роздоріжжі; а коли так стається, то вже годі й говорити про якусь славу.

Розділ десятий ТОЙ, КОМУ НЕ ТАЛАНИТЬ Крислатий гайок.

Адже кому потрібен у команді розлючений переможець з важкою психічною травмою й незалежними поглядами?

А потім повернулася до Ленґдона й заговорила тихим голосом : — Зважаючи на те, що вам довелося пережити, цілком зрозуміло, що ви спантеличені й дезорієнтовані, не знаєте, кому вірити.

Мені було треба когось такого, кому би я міг і хотів оце розповісти, отакого, хто би для мене став дзеркалом.

Цих обох і верховного апостола Петра Господь не полишав ніколи, не розповівши їм чогось, але саме їм більше від инших відкривав свої божественні тайни, як же на Тавор, коли захотів показати славу божества свого, взяв Петра, і Якова, і Йоана.

Так воно, мабуть, і є; але — і тут Прокоп уперше жахнувся всієї ваги цієї справи — чи ж можна взагалі відкрити кому таємницю кракатиту?

То ж по них розкидано чорні хрести по карпатських пагорбах, під якими ніхто не лежить, бо останки їхні спочивають по Канадах та Америках … І хто його знає, де наші останки зостануться і чи буде кому їх хоч у землю загребти …

Я намагався завадити йому оголосити публічно про цю небезпечну знахідку, та, напевно, старий встиг бовкнути кому не слід.